Водещият на предаването Преди обед по bTV Сашо Кадиев обяви, че

...
Водещият на предаването Преди обед по bTV Сашо Кадиев обяви, че
Коментари Харесай

Сашо Кадиев напуска bTV и Преди обед, днес води предаването за последно

Водещият на предаването " Преди обед "  по bTV Сашо Кадиев разгласи, че го напуща. Още при започване на ефира той съобщи, че това е последното му предаване.

Със сълзи на очи Кадиев сподели, че след 12 години като водещ той си потегля от ефира.

" Тук срещнах невероятни хора, тук най-накрая съумях да изляза от сянката на майка си ", показа той със феновете до момента в който сълзите течаха от очите му.

Водещият, който е и артист благодари на феновете на предаването, bTV " за смелостта да повярва в мен толкоз години ", на целия екип.

Специални благодарности насочи Кадиев към своята ководеща Деси Стоянова, " че постоянно ме е подкрепяла и ме изтърпя толкоз доста години ".



Тя го прегърна сърдечно, само че резервира по-голямо хладнокръвие от него и не се разплака. Вместо това го окуражи и му сподели: " Това не е " довиждане ", а " до неотдавна ".

" Вече ще бъда посетител при теб ", сподели Кадиев и разгласи, че още в това предаване ще седне на диванчето като посетител. " За мен беше чест ", съобщи той.



След това се посъвзе малко и стартира да прави типичните си маймунджълъци пред камерата: " Сега ще се лигавите ли без мен? Хейтърчета! ". 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР